вторник, 17 юли 2018 г.

Дизайнерски интериорни врати

Един от най-популярните материали в интериора на помещението днес - това е MDF-а . От него могат да се правят мебели, врати , декоративни пана , первази .
Вратите на Борман са предимно от МДФ. Това е материал , изработен от изсушени дървесни влакна , обработени със свързващо вещество и образувано при високо налягане и температура .
Лингина действа като свързващо вещество, освободено по време на нагряването на дървото. Не са вредни изкуствените добавки - и състава и методите на производство са напълно безвредни, така MDF се превръща в един екологично чист материал и неговото използване в украсата на жилищните помещения е защитен и сигурен.


Материали при изработката с физични и механични свойства и отлични външни данни го превърна в един от най-атрактивните за производство на интериорни врати Борман. MDF вратите имат перфектно гладка повърхност , еднаква плътност и минимални разлики в дължина / широчина на листа.
Не са "естествени" недостатъци - възли, кухини , промяна на посоката на влакната , характерни за вратите на масива. В допълнение , MDF не се деформират от влага.
Дизайнерски врати дизайнерски интериорни вътрешни врати

MDF врати, има добра покривност характеристики. Боята на панела MDF почива равномерно , без да създава ивици , така че редовно вратата може да помогне с изпълнение на всеки възможен цвят и пространствени ефекти във вашия интериор .

София работа за фирма с такива материали като MDF е запознат . Нашите експерти - истински професионалисти по всички въпроси , свързани с лечението му , те знаят как да го създаде на базата на оригинални аксесоари за интериора . Пример за това може да се повдигне от 3D панел Лето. Новата продуцентска компания - интериорни врати. Лето дизайнерите са се опитали да донесе на десетте модела , изработени от MDF, всички идеално вратата качества .

За тази цел са взети най-добрите материали - МДФ и естествен фурнир от дърво, като палисандрово дърво или американски орех, както и боя и емайл италианска продукция .
Благодарение на съвременните технологии, вратите на Борман в София имат висока звукоизолация , която ви спасява от ненужните звуци .

И гордостта на фабрики започна силно гланцирана повърхност , довел до перфектен блясък на ръка най-добрите майстори.
Design врати София са 5 стандартни картини височини - от 1900 mm ( XS ) - за килер и баня - и завършва с височина 2300 mm ( XL ) . Така че, ако имате висок таван в апартамент или вдигнете вратата към хола в страната си къща , то това е , което ви трябва . Leaf ширина варира от 600 mm до 900 mm .

Дизайнерски врати дизайнерски интериорни вътрешни врати
Изключителни панелите на вратите София не отменят своите гъвкавост - те могат да бъдат използвани за люлка и плъзгащи се врати , различна само от вида на хардуера.

Стандартни размери от вратата София е достатъчно широка , но ако вратата не може да се използва стандартен набор , компанията ще произвежда нестандартни вратата височина от 2800 мм и широчина от 1200 мм. И за да се определят параметрите, ще ви помогнат да удостоверение zamerschik Лето.