вторник, 17 юли 2018 г.

Фирма Борман Комерс и продуктите, които предлагат

Фирма Борман Комерс предлага внос на евтини и качествени врати. Тя е вносител, който с времето успя да се наложи на българския пазар. Вече повече от 10 години компанията работи с производители от Европа и се стреми да предложи най-доброто от тях.
В началото фирмата стартира като малък бизнес за търговия с врати, но бързо разширява дейността си, която придобива много по-мащабен обхват, като от 2012 година включва и противопожарни врати.
Освен с дистрибуция и внос на врати, Борман Комерс се занимава и с монтиране на алуминиева и PVC дограма, изработване на поръчкови мебели, поставяне на ламиниран паркет и ламперия. Стремежът ни е всеки един офис или дом да се превърне в уютно и приятно място, което да носи удоволствие на своите ползватели.

Борман Комерс знае какви са желанията на клиентите, защото познава българския пазар и може да удовлетвори техните изисквания. Фирмата работи с много търговци на едро, дистрибутори, агенции и строителни компании.
Изпълнява както частни поръчки, така и много големи по мащаб проекти. При сътрудничеството с други фирми, основен приоритет са крайните клиенти, които трябва да останат доволни.
Продуктовата гама на фирмата е сертифицирана с дълъг живот и високо качество. Рекламациите в практиката на компанията се броят на пръсти, като те са основно заради производствени дефекти.
Всички клиенти са компенсирани без излишни формалности и са останали доволни. Борман Комерс се отнася сериозно към всеки един проблем, който се появи.
Често, при проектирането на мебелите или при избора на даден продукт, клиентите се нуждаят от помощ. Фирмените консултанти се грижат всеки да получи нужната му информация и всички негови изисквания да бъдат изпълнени.
В Борман Комерс всеки клиент получава индивидуално отношение. По този начин се гарантира най-доброто съотношение между цена и качество. Заради тази си практика, фирмата има толкова доволни клиенти и е спечелила доверието на всички, които са работили с нея.